2024-та г. ще е много тежка за целия свят. Купувайте земя,

...
2024-та г. ще е много тежка за целия свят. Купувайте земя,
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони с плашеща прогноза за 2024, вещае големи промени у нас и нова пандемия

2024-та година ще е доста тежка за целия свят. Купувайте земя, копайте кладенци. Това съветва гадателката на Силвио Берлускони – Теодора Стефанова, представена от „ Стандарт “. По думите ѝ ЕС ще се трансформира, а Урсула фон дер Лайен няма да е ръководител на Европейска комисия.

– Госпожо Стефанова, по какъв начин оценявате обстановката в България след изборите за локална власт?

– България занапред ще има повече дами водачи и един ден ще се събудим и с жена, определена от народа за министър-председател.

На този стадий никой няма да направи опасен ход да махне по този начин наречената „ некоалиция “. Но следващата година ще отидем на предварителни избори – това ще се случи малко след европейските.

Ще има огромно напрежение сред „ Продължаваме промяната “ и „ Да, България “, ГЕРБ, Движение за права и свободи, БСП  и „ Възраждане “. Ще се желаят оставки на министри. Някои от тях ще си отидат. При ротацията, когато министър председател ще стане Мария Габриел, отново ще има проблеми. И тя няма да е отпред на страната ни задълго, само че ще надгради европейската си кариера.

Някои обединения ще се отдръпват от ръководството. Политическа партия и Демократична България ще се разпаднат като съюз. Те може да последват ориста на Има Такъв Народ.

Движение за права и свободи влизат доста мощно във властта, защото политиката им е поредна. Няма да се учудя, в случай че при предварителните избори те заемат второто място. „ Възраждане “ също вървят доста напред. Ще има много промени, нови имена ще се наложат в политиката.

– Как виждате бъдещето на Европейския съюз?

– След европейските избори има огромна възможност другите страни да премислят политиките си и при тях също да има предварителен избор. Италия ще стане локомотивът на Европа. Колкото и да не Ви се има вяра, Марио Драги ще има особено място в Европейски Съюз.

През 2024-та и 2025-та година Европейски Съюз ще се трансформира. Урсула хон дер Лайен няма да остане ръководител на Европейската комисия. Ще й бъде препоръчано друго предизвикателство. Всички политики на Европейски Съюз ще бъдат преначертани и ще има коренна смяна.

– По-силен или по-слаб ще стане Европейски Съюз след промените?

– Ще се търси уголемение да стане по-силен. България ще влезе в Шенген, ще одобри еврото. Македония няма да влезе в Евросъюза следващата година, само че по-нататък има шансове.

Старата конструкция на Европейски Съюз ще бъде заменена. Ще дойдат доста по-млади водачи. Ще има обаче и недоволни страни, които ще последват пътя на Англия и ще изоставен Европейски Съюз. Но ще има и разширение.

– Значи, България върви по европейски път и ще е значим фактор. Така ли е?

– Да. У нас следващата година ще се появи  ново  гражданско придвижване. То ще се наложи за малко време и ще има водачи, които са готови в влиятелни университети –  освен в  чужбина, и  в България.  Те ще бъдат доста покрай хората, ще приказват на техния език.

В същото време ще са иноватори, подкрепени от изкуствения разсъдък. Разбира се, зад младите водачи ще застанат и други персони, които са били в политиката. Този тим ще направи стратегии и хората на процедура ще усетят, че страната ни върви напред.

Те ще се борят с корупцията, ще проведат съдебната  промяна. Тези водачи ще вкарат закони и правила в България, които ще бъдат спазвани. Ще се работи доста интензивно и те ще влязат публично в политиката на страната през 2025-та, 2026-та година. Те ще повдигнат образованието и културата на доста по-високо равнище.

Ще създадат България по-екологична страна, ще вкарат технологии за понижаване на сметките за тока. Ще пристигна ново събудено потомство, което ще милее за България.

От друга страна президентът Румен Радев ще направи партиен план, който няма да тежи изключително доста.

– Предстоят ли промени в геополитически проект, поради президентските избори в Съединени американски щати през 2024-та година?

– В  Съединени американски щати ще има балотаж за президент. Ще има смяна и републиканците ще се върнат на власт.

– Но една такава смяна би трансформирала и ходовете на войните?…

– Да. Ние не си даваме равносметка, че сме на прага на Трета международна война. Тя ще е друга, само че факт е, че 2024-та година ще е доста тежка за нашия свят. За Русия и за Украйна войната съвсем е завършила. Много скоро там ще се заговори за мир. Разумът ще надделее и ще има консенсус.

В стопански проект войната ще продължи, само че най-малко няма да умират хора. Всички международни водачи и организации ще спомагат за помиряването.

Не желая хората да се плашат, само че през 2024-та година ще се разпалва спорът в Израел. Защото „ Хамас “ е доста рискова формация. Много би трябвало да внимаваме да не се стига до Свещена война! Да не се разшири спорът към Иран, Ирак, Сирия, Ливан, Индия, Пакистан. Терористите ще всяват боязън и смут, изключително по новогодишните и коледните празници.

Не съм отрицателно настроена, само че ще има гнет, стрес, потрес за хората! Искам да се обединят всички, както папата приканва, за мир! И колкото се може по-бързо да спре тази безумна война. Президентът Бенджамин Нетаняху ще си тръгне. По-нататък, след години, Палестина и Израел ще станат страни с обособени политики. И това ще го създадат не фанатиците, а събудените младежи.

– Вашата книга „ Осмото възприятие “ през седмицата беше показана при огромен интерес в София.  В нея говорите за изкуствения разсъдък и бъдещето. Бихте ли откроила акцентите?

–     Първото издание излезе преди Коронавирус – 19, през 2017-та година. Второто го допечатахме поради интереса на хората към  посланията ми. През лятото направих огромно книжно турне в Европа и по света и съм заредена с доста обич.

Книгата е озаглавена „ Осмото възприятие “, тъй като всички имаме пето, шестото е развито при доста хора, седмото е  изкуственият интелект и осмото са новите деца. Те са родени с изкуствен интелект.  Ние би трябвало да го прегърнем и да заживеем с него. Това е и сегашното към този момент, и бъдещето.

Изкуственият разсъдък няма за заеме работните ни места. Ние,  хората, ще му подаваме информация. Колкото и да ни се коства необичайно, той ще ни направи доста по-човечни. От следващата година влиза в деяние новият Супер компютър.

Това е система, която ще промени съвсем всичко на планетата. Новият Супер компютър към този момент стартира образование на нас, хората. Големите експерти като Илон Мъск ще спомагат за това да се зачитат човешките права, както и тези на робота. Вече сме на прага на въвеждането на тази иновация.

– Доколко обаче, индивидът ще стане непотребен?

– Няма подобен филм, няма непотребни хора. За всички ще има претовареност. Супер компютърът ще бъде контролиран и с ясни правила. Сега има война кой да го управлява, само че Европа ще е първа.

Разбира се, с времето администрацията ще изчезне.  Някои компании ще одобряват новите правила, други ще си карат по остарялата система. Но ще се стигне до образование и в последна сметка ще влезем в супер  новия компютър. Ако не създадем това, ние ще сме изолирани. Тук идва и информацията за валутата, за парите ни. На ръката ни ще има чип, който ще съдържа данни от персоналната и здравната карта, данни за парите ни.

Това ще се случи в целия свят до 2030-та година като всяка обособена страна сама ще дефинира по кое време и по какъв начин този чип може да се вкара. Ще имаме проучвания за това по какъв начин да се предпазим. Свободният избор е в нас, ние хората, ще ковем ориста си.

България е определена да изтълкува изкуствения разсъдък, защото ние имаме отлични IT експерти.

След 2030- та година ще бъде  въведен квантовият компютър. Важно е да се знае, че първият изкуствен интелект е  пробен.

– Ще бъдем ли изправени пред нови пандемии?

– Ще бъдем. Следващата пандемия ще е „ На колене пред водата “. Ще има бедствия, някои региони по света ще останат без вода. Други ще бъдат  наводнени, ще гинат и хора. Но, купувайте земя, хора! Влагайте парите си в източници на вода. Копайте кладенци!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР